Trui met kleine lijntekening

 50,00

Kies de kleur en de maat van je trui. Kies vervolgens de draadkleur en upload jouw favoriete foto. Hiermee creëren wij een prachtige tekening die met zorg op de voor- of achterkant van jouw trui wordt geborduurd.

Bestel vandaag nog en geef jouw kleding een vleugje persoonlijkheid en warmte!

Beschikbaarheid: Op voorraad

Sleep bestanden hier of blader

Transformeer jouw trui in een uniek kunstwerk van liefde en individualiteit! Geef je kleding een persoonlijke touch door een lijntekening of handschrift van jouw dierbare te laten borduren op onze premium truien van topkwaliteit.

Of het nu een romantische boodschap, een favoriete quote of een speelse tekening is, wij zorgen ervoor dat het met zorg en precisie wordt geborduurd. Onze truien zijn vervaardigd uit 100% biologisch katoen, waardoor je niet alleen kiest voor duurzaamheid, maar ook geniet van ultiem comfort.

Beschikbaar in maar liefst 26 verschillende kleuren, zo vind je zeker de perfecte stijl die jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Onze truien zijn GOTS gelabeld en volledig veganistisch, waardoor we toewijding tonen aan de hoogste normen voor kwaliteit en ethische productie. Ze zijn uniseks en niet gecentreerd, we moedigen vrouwen daarom aan om een maat kleiner te nemen voor de perfecte pasvorm. Het ontwerp heeft een maximaal formaat van 10 x 10 cm. 

Kies voor originaliteit, kies voor Black Sheep. 

Maattabel volwassenen trui 2.0

Beschikbare lettertypes

Scroll naar boven